Recepte

Kūpinātas zivs salāti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 1 kūpināta zivs
  • 1 liels vārīts kartupelis
  • 2 nelieli svaigi kraukšķīgi gurķi
  • 100 g rukolas
  • sauja sniega zirnīšu pākšu
  • 1 ēdamkarote sasmalcinātu svaigu pētersīļu

Mērcei:

  • 3 ēdamkarotes laima sulas + 1 tējkarote miziņu
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Lielā bļodā liek rukolu, pievieno sakapātus pētersīļus, šķēlēs sagrieztu gurķi, nelielos gabaliņos sagrieztu vārītu kartupeli.
  2. Katliņā uzvāra ūdeni un tajā uz 2 minūtēm noblanšē sniega zirņu pākstis. Pēc tam tās nosusina un atdzesē. Pievieno salātiem.
  3. Zivtiņu notīra, saplēš nelielos gabaliņos un liek klāt salātiem.
  4. Pagatavo mērci. Ar putojamo slotiņu vai blenderi puto laima sulu, miziņas un olīveļļu, līdz mērce kļuvusi krēmīga. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Pirms pasniegšanas mērci pārlej pāri salātiem un visu sacilā kopā. Ēd uzreiz!

Komentāri:

Jūsu komentārs: