Jaunums

Pie Galda! februāris-marts

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Mēs iesākam šo gadu, enerģiski atrotījušas piedurknes un radošu domu un darbu pārpilnas. Ir tāds prieks, ka jums patīk un jūs atbalstāt mūs, pērkot un abonējot “Pie Galda!” žurnālu. Paldies, tas dod spēku un iedvesmo jauniem darbiem.

Mums ir labas ziņas.

14. februārī Gatavo 3 atgriežas TV3 ēterā, tikai mazliet citādā izpildījumā. Šogad mēs gatavosim jums un aicināsim jūs ciemos uz tematiskām un pārsteigumu pilnām pusdienām. Meitenēm ēterā piepulcēsies mūsu dekoratore Baiba Prindule, kura radīs svētkus, klās galdu un rūpēsies par noskaņu. Raidījumā uzzināsiet daudzus viņas mazos trikus, kā darīt skaisti. Kaut kas no raidījumā skatītā būs atrodams arī žurnālā un pavisam noteikti viss – piegalda.skaties.lv

Žurnāla pirmajā šī gada numurā daudz jaunu ideju un recepšu.

  • Sezonas rubrikā Linda Vilmansone gatavo pasakainu Īslandes piena jēru, aromātiskus puravus un saldos kartupeļus. Mans favorīts – puravu risoto ar grilētām jēra karbonādītēm.
  • Ikdienas sadaļā Ingas Kalniņas izpildījumā gana vienkārši, bet brīnišķīgi sildoši ziemas ēdieni. Inga rosina pašiem uztaisīt kartupeļu ņokus un pamēģināt cepeškrāsnī ceptas pildītās pankūkas.
  • Monta Rozenburga turpina vegānisko tēmu un iedvesmo ar krāsainu ēdienkarti šajā sasaluma laikmetā. Te atradīsiet idejas, kā vegānam dabūt gaļas sajūtu ēdienā vai sasildīties ar sīpolu zupu.
  • Anna Panna aicina uz tematiskām lietām. Viena no tām – burbuļu brančs vienos vienīgos burbuļos ar atslābinošu itāļu Prosecco un spāņu Cava. Otra tēma – saldie angļu saldumi. Uzzināsiet, kas ir Eton mess un Trifle un kā garšo Viktorijas sendvičs.
  • Kārlis kārdina ar veselīgo fastfūdu – paštaisītu burgeru un zivju pirkstiņiem.
  • Šoreiz daudz tematisku rubriku – Inga Kalniņa aicina iepazīt rīsu daudzveidību, dažādās receptēs stāstot, kā pareizi pagatavot katru rīsu veidu. Vēl Inga dalās ar sešām burvīgām īsreceptēm, kā gardi pagatavot Brī vai kamambēra sieru. Linda savukārt izstrādājusi četras ekonomiskas receptes ar vistu. Pieci eiro, un ģimene ir paēdusi ar garantiju.
  • Ziema ir laiks pašceptai maizītei, tādēļ Linda Tallgrena mums “aizdeva” savu ierauga maizes recepti. To atradīsiet Dari pats lapās.

Izcepiet savu maizīti, uzvāriet sīpolu zupu un sarīkojiet draugiem tējas pēcpusdienu ar kūkām angļu stilā. Sviniet, jo svētku svinēšana rada prieku.

Pirmais 2016.gada Pie Galda! numurs jau pārdošanā un abonentu pastkastēs.

Komentāri:

Jūsu komentārs:

Pasākumi gardēžiem

Jaunumi no draugiem.lv

Jaunumi no Facebook