Jaunums

Speciālisti runās par viesmīlības industrijas attīstību – Let’s Talk Taste lielnotikums izsludina pilnu programmu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

“Let’s Talk Taste” bāru, restorānu un kafejnīcu lielnotikums, kas norisināsies jau 15. un 16. maijā VEF kvartālā, nupat kā izsludinājis divu dienu programm­u, meistaru un notikumu sarakstu. Pasākums kopā pulcinās gan izcilus pašmāju speciālistus, gan pieredzes bagātus ārzemju meistarus, piedāvājot lekcijas, meistarklases, speciālistu konsultācijas, sacensības un daudzus citus notikumus, pārsteigumus.

Daudzie notikumi apņems visu VEF kvartāla teritoriju un norisināsies uz vairākām skatuvēm. Zinību skatuve piedāvās vairāk kā 20 meistaru lekcijas, Darba skatuve ierādīs mācību metodes, praktiskās nodarbības un paneļdiskusijas, Konsultāciju istabā dalībnieki varēs pieteikties induviduālai speciālistu lekcijai, savukārt Expo zālē notikuma atbalstītāji un iedvesmojoši draugi dižosies ar saviem produktiem, pieredzi un stāstiem. Otrajā dienā norisināsies kafija sacensības The Barista Challange, kuru uzvarētājs dosies apmaksātā braucienā uz pasaules baristu čepionātu Amsterdamā. Notikumā darbosies pop-up koncepta kafejnīca Burbuļi & Burgeri un Speak Easy Bārs, kas pašiem dalībniekiem būs jāatrod teritorijā. Pasākuma noslēgumā norisināsies Street Food tirdziņš, kas būs atvērts ne vien lielnotikuma dalībniekiem, bet ikvienam gardēdim.

Notikumā “Let’s Talk Taste” tiks aprunāti dažnedažādi aktuāli nozares temati, fokusējoties uz tādiem virzieniem, kā koncepta un pieredzes veidošana, ieguldījumu attīstībā un nozares mārketingu. Jean Paul Herzog no Šveices runās par darbiniekiem, kā lielāko ieguldījumu un vienlaicīgi lielākajām grūtībām. David Steinshin no Maskavas stāstīs par īpašu darba metodika “fihuli”, kas palīdz strādāt ātri un efektīvi. Kenji Jesse no Londonas un Remy Bhatia no Ņujorkas pētīs smaržu un garšu nozīmību, to pasniedzot no dažādu jomu skatupunktiem. Stāstniece Inin Nini skaidros, kas notiek, satiekoties viesa un viesmīļa ego ikdienā. Mārketings tematu aizsāks “Wolt” pārstāve Baltijā Liis Ristal ar lekciju par datu izmantošanu restorānu izaugsmē, turpinās mārketinga pasniedzēja Inese Vētra ar stāstu par nozares izaicinājumiem mārketingā, savukārt Vilhelms Meisters ieteiks, kā vaidot savu publisko tēlu sociālajos mēdijos. Pilnu tēmu sarakstu noteikti vērts izpētīt un tuvāk iepazīt Let’s Talk Taste mājaslapā www.letstalktaste.lv

Lai kopā pulcinātu visus nozares pārstāvjus, katra notikuma diena vairāk fokusēsies uz kādu no nozares pārstāvju grupām. Zinības un notikumi pirmajā dienā paredzēti tiem, kuri ikdienā strādā ar koncepta veidošanu, stāstniecību un mārketingu, komandas vadību un motivēšanu, kvalitātes celšanu un allaž lūko pēc savu vadības prasmju attīstīšanas. Otrā diena veltīta tieši personālam – tiem, kuri ikdienā strādā ar koncepta ieviešanu, viesu apkalpošanu, produkta realizēšanu un radīšanu.

Notikuma noslēgumā, 16. maijā VEF kvartāla teritorijā uz ielu ēdienu tirdziņu. Gardākie Rīgas restorāni, kafejnīcas un bāri būs sarūpējuši savu skatījumu par izciliem ielu ēdieniem un dzērieniem. Kopā ar apvienību “Sirmais. Kulta Ēdieni” vakaru atklās paneļdiskusija ar pašmāju labākajiem šefpavāriem – Mārtiņu Sirmo, Elmāru Tanni, Artūru Taškānu un Havjēru Garsija. – kas aprunās to, kādam jābūt ielu ēdienu konceptam. Vakara gaitā uzstāsies arī pašmāju mākslinieki, mūziķi, kā arī būs atvērtas VEF kamerzāles telpas, kur atradīsies atpūtas zona.

Let’s Talk Taste ir lielnotikums, kura uzdevums ir apkopot jomas pieredzi, zināšanas, darba metodes, praktiskas un teorētiskas zināšanas un radīt augsni jaunai iedvesmai. Notikumu organizē nozares platformas “Saskarsmes Garša” autori.

Komentāri:

Jūsu komentārs:

Pasākumi gardēžiem

Jaunumi no draugiem.lv

Jaunumi no Facebook