Dienas recepte
Jaunumi

Receptes

Sastāvdaļas
Ēdienreizes
Sezona
Sarežģītības pakāpe
Pagatavošanas laiks

Receptes Pēc ēdiena veida

Žurnāls

Pārdošanā jaunais Pie Galda!

Par žurnālu

Nu jau četrus gadus 50 krāsainos numuros nākam pie jums kā maza ikmēneša pavārgrāmata. Laiks mainīties, taču esam saglabājuši pamatuzdevumu — iedvesmot cilvēkus baudīt pilnvērtīgu uzturu, gatavojot sev un savējiem veselīgas un vienkāršas maltītes.

Jaunā žurnāla saturu esam papildinājuši ar trikiem, kā padarīt dzīvi virtuvē ērtāku, ar sirsnīgiem stāstiem par cilvēkiem, kas uzdrīkstējušies paši radīt brīnišķīgus produktus tepat Latvijā, un mazāk pazīstamu produktu skaidrojošām ilustrācijām.

Žurnāls pārdošanā visās preses tirdzniecības vietās visā Latvijā. Cena 2,59 Eur

  Ieskaties

Rīgas kokteiļi

Ingusa un Andra Reizenbergu grāmata “Rīgas kokteiļi”

Ingusa un Andra Reizenbergu grāmata “Rīgas kokteiļi” - vienkārši, trāpīgi un garšīgi, no pasaules klasikas līdz inovatīviem garšu meklējumiem.

Tas, ko visi zina par Rīgu: tā nekad nebūs gatava, bet, ja būs, tad nogrims. Nav šaubu – Rīga dzīvos mūžīgi, kamēr vien mēs radīsim savus stāstus, dalīsimies sajūtās, iemūžināsim to visu fotogrāfijās un, jā, baudīsim īpašos Rīgas kokteiļus. Lai to darītu, atslēgas vārdam ne vienmēr ir jābūt “bārs”, noķert īpašās garšas sajūtas var arī intīmākā atmosfērā – mājās kopā ar savējiem, romantiskā divvientulībā vai saviesīgā ballītē, kur par dzērienu pagatavotāju var kļūt ikviens no mums.

Cik daudzpusīga ir Rīga un tās cilvēki, tik dažādi ir arī šīs pilsētas kokteiļi. Tāpēc grāmata ļaus piedzīvot galvaspilsētas spilgtākās un labākās garšu kombinācijas ikvienam, kas gatavs apgūt dažas pavisam vienkāršas kokteiļzinību lietas, lai pagatavotu satriecošu dzērienu sev un draugiem. Izgaršot Rīgu palīdzēs ilggadēji un godalgoti bārmeņi Andris un Inguss Reizenbergi, kuru ikdiena aizrit, meklējot un atrodot izcilākās mūsdienu kokteiļu garšas. To visu ar acīm baudīt savukārt palīdzēs skaistās Andreja Zavadska radītās fotogrāfijas.

Grāmata ir latviešu un angļu valodās, tāpēc tā būs ne tikai noderīgs papildinājums savam mājas bāriņam,... Iegādāties

Inga Kalniņa - Pilnām mutēm

Ingas Kalniņas grāmata “Pilnām mutēm”

Ingas Kalniņas pirmā pavārgrāmata bērnu ēdieniem - “PILNĀM MUTĒM”. 


Gatavot bērniem nav tik sarežģīti, kā izklausās. Tas ir pat aizraujoši, vajag tikai sākt!
Šajā grāmatā atradīsiet idejas un receptes dažādiem bērnu ēdieniem gan ikdienai, gan svētkiem, kā arī padomus un ieteikumus, lai gatavošana mājās būtu vieglāka, patīkamāka un interesantāka. “Paēduši bērni ir laimīgi bērni, un man neapnīk skatīties uz laimīgiem bērniem,” piebilst pati Inga.


Inga Kalniņa savu dzīvi jau tīņu gados nolēma veltīt labam ēdienam un viesmīlībai. Kur nu vēl labāka valsts kā Francija šīs ieceres īstenošanai. Taču Inga saka: “pat ja dzīve nebūtu mani aizvedusi līdz pavāra diplomam un dzīvei Francijā, es tik un tā izvēlētos pati gatavot savām
meitām.”


Viņa ir bloga Le Petit Pot autore un mamma divām lieliskām meitām... Iegādāties

ANNA PANNA - ŠOKOLĀDE

Anna Panna “ŠOKOLĀDE”



TV3 kulinārijas šova “Gatavo 3” vadītāja, žurnāla “Pie Galda!” recepšu autore un daudziem zināma kā gardāko eklēru un kūku meistare, ANNA PANNA izdod otro saldumu grāmatu -  “ŠOKOLĀDE”. 

 Annas Pannas otrās grāmatas izdošana ir likumsakarīga: “Pirms trīs gadiem izdotā grāmata par kūkām bija mans pirmais lielais pieturas punkts un reizē arī atskaites punkts manam darbam. Taču pa šo laiku pieredze un zināšanas ir tikai paplašinājušās un esmu priecīga, ka tajās varu dalīties ar citiem,’’ stāsta Anna. Grāmatas tēma – šokolāde – caurvij katru no 60 receptēm. “Šokolāde ir viena no populārākajām sastāvdaļām dažādu saldumu gatavošanā. Es vēlos parādīt un iemācīt, cik daudz un interesantos veidos var pagatavot šokolādes saldumus – kūkas, desertus, saldas uzkodas un pat dzērienus,’’ skaidro Anna. Grāmata būs lielisks palīgs gan tiem, kas gatavojas spert pirmos soļus kulinārijas pasaulē, kā arī pieredzējušiem saldumu gatavotājiem.

Grāmatā apkopotas 60 receptes sešās nodaļās: stāts par šokolādi, konfektes, ātrie un vieglie saldumi, deserti, vieglās kūkas un grūtās jeb ilgās kūkas.

Grāmatas tapšanā piedalījusies fotogrāfe Elīna Upmane, stiliste Baiba Prindule – Rence un dizainere Mētra Putāne

Iegādāties

Lindas Vilmansones - Visas vakariņas.

Visas vakariņas

TV3 kulinārijas šova “Gatavo 3” vadītāja un žurnāla “Pie Galda!” eksperimentu karaliene LINDA VILMANSONE atbildi uz jautājumu: “Kas būs vakariņās?” apkopojusi savā jaunajā grāmatā “VISAS VAKARIŅAS”.

 Linda Vilmansone virtuvē eksperimentē jau kopš sešu gadu vecuma. Gadu gaitā uzkrātie garšu un recepšu atklājumi apkopoti jaunajā grāmatā, kas ir ne vien lielisks palīgs ikdienas maltītēm, bet arī vizuāli baudāms izdevums. Linda stāsta: “Šī nebūs grāmata, kurā iemācīties pavārmākslas augstāko pilotāžu. Te apkopotas vienkāršas un interesantas receptes, kas var kalpot kā ideju bāze katra personīgajiem eksperimentiem. Grāmatā atradīsi iedvesmu un atbildes uz ikvakara jautājumiem: “Kas būs vakariņās?” un “Ko lai ātri un garšīgi pagatavo?” Grāmata tapusi ciešā sadarbībā ar talantīgo fotogrāfu Māri Kiseļovu, kurš iemūžinājis Lindas idejas košās fotogrāfijās.

Grāmatā apkopotas 88 receptes 14 nodaļās: makaroni, brokastis, maize, kartupeļi, vista, jūras veltes, gaļa, daudz (sātīgas maltītes), bišķiņ (vieglas maltītes), draugiem, svari (diētiskas maltītes), zupas, cukurs un leftovers.

“Grāmatu veidoju, domājot par to, kā pati plānoju vakariņas. Sāku ar to, kas kārojas, piemēram, makaroni, jūras veltes vai vista. Nākamais solis ir saprast – ēdienreizē gribas vieglu uzkodu vai sātīgu pamatēdienu. Bet varbūt vakariņās gaidāmi ciemiņi? Vai arī nemaz nav noskaņojuma ilgi stāvēt pie plīts?”, saka Linda. Pēc šāda principa grāmatā izveidotas receptes lielākajām produktu grupām un vajadzībām, katrai receptei norādītas arī veģetārās alternatīvas vai varianti ar citām sastāvdaļām. Ieskaties

Labas garšas grāmata

Labas garšas grāmata

Līva Kļaviņa, kas visu mūžu ir pētījusi un meklējusi labas garšas formulas, nu tās apkopojusi pati savā recepšu grāmatā, lai dalītos tajās ar citiem. Lai ikviens no mums apguvis pamatus varētu eksperimentēt savā virtuvē pēc sirds patikas un priecēt savas garšu kārpiņas vēl un vēl.

“Labas garšas grāmata” nebūs īstā, ja interesējaties par augsto pavārmākslu vai meklējat precīzas un izsmalcinātas franču receptes. Šī grāmata būs jūsu labākais draugs ikdienā, ja vēlaties iegūt dziļāku izpratni, brīvību un pārliecību, darbojoties un improvizējot virtuvē. Te atradīsiet ne tikai 70 veselīgas, veģetāras un iedvesmojošas receptes, bet arī zināšanas par to, kā veidojas garša un kā gala rezultātā radīt jaunas receptes no pieejamiem produktiem.

“Es vēlētos, lai šī grāmata jums būtu kā labākais draugs virtuvē, lai tā iedvesmotu uniepriecinātu, lai tā atbrīvotu, noņemtu lieku nastu un palīdzētu  saskatīt svarīgāko”, saka Līva.


Ieskaties

Mēs