Recepte

Ābolu–kanēļa pankūciņas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 4 olas
  • 300 ml piena
  • 12 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 lieli āboli
  • 1 ēdamkarote kanēļa
  • 4 ēdamkarotes cukura
  • šķipsniņa sāls
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Palielā bļodā iesit olas un sakuļ viendabīgā masā.
  2. Pievieno miltus, cukuru un sāli un visu kārtīgi izmaisa. Masa būs ļoti bieza.
  3. Lēnām lej klāt pa druskai piena. Pielej mazliet un izmaisa, tad pielej vēl mazliet un vēl, un vēl, kamēr iegūst viendabīgu mīklu.
  4. Ābolus nomizo, izņem serdes un smalki sagriež. Apber ar cukuru un kanēli un samaisa kopā.
  5. Ābolus pievieno pankūku mīklai un kārtīgi izmaisa.
  6. Pankūkas cep nelielā eļļas daudzumā 5–7 cm diametrā. Vēl karstas tās var pārkaisīt ar vēl nedaudz kanēļa un cukura maisījumu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: