Recepte

Ar gaļu un dārzeņiem pildītas baklažānu “laivas”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
6 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 4–5 baklažāni,
  • 2 sīpoli,
  • 200 g maltās gaļas,
  • 1 čili,
  • 2 tomāti,
  • zaļumi,
  • eļļa,
  • sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Baklažānus liek uz pannas un cep no abām pusēm, līdz tie ir mīksti. Tos var cept arī cepeškrāsnī.
  2. Baklažānus pārgriež uz pusēm, ar karoti izgrebj mīkstumu un to sakapā. Sīpolus notīra, smalki sagriež, apcep uz sakarsētas pannas eļļā zeltainus. Pievieno gaļu, baklažānu mīkstumu, garšvielas un čili. Samaisa.
  3. Katrā baklažānā liek pildījumu un tomāta šķēli. Cep cepeškrāsnī 15 –20 minūtes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: