Recepte

Asais ceļš uz paradīzi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
3 personām

Sastāvdaļas

  • 1 kārba kokosriekstu piena
  • ~ 200 ml ūdens
  • 1 paciņa tomkha garšvielu maisījuma
  • 300 g vistas filejas
  • 200 g šampinjonu
  • 100 g tīrītu garneļu
  • 5 nelieli tomāti
  • 0,5 paciņas balto rīsu (50 g)
  • ingvers (pēc garšas)

Pagatavošana

  1. Liek vārīties kokosriekstu pienu, kam pievienots vienāds daudzums ūdens (apmēram 200 ml). Kad šķidrums sāk vārīties, tam pievieno tom kha garšvielu maisījumu.
  2. Fileju noskalo, sagriež mazos gabaliņos un liek katlā. Ingvera saknes gabaliņu notīra un sagriež mazos gabaliņos. Pievieno rīsus.
  3. Tomātus blanšē, novelk tiem miziņu un sagriež mazos gabaliņos. Kad gaļa ir gatava, pievieno tomātus. Šampinjonus sagriež šķēlītēs un pievieno zupai.
  4. Pirms noņemt no uguns, pievieno garneles.
  5. Pasniedz karstu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: