Recepte

Asie burkānu stienīši

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 5 burkāni
  • 0,5–1 tējkarote čili pulvera
  • ½ tējkarotes malta kumīna
  • ½ tējkarotes malta koriandra
  • 2–3 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

  1. Burkānus nomizo un sagriež garenos stienīšos.
  2. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai.
  3. Burkānus apslaka ar eļļu, liek nesaskaroties uz cepamā papīra un cep 20 minūtes, kamēr tie no ārpuses kraukšķīgi un iekšpusē mīksti.
  4. Sajauc čili pulveri, kumīnu un koriandru. Pēc vēlēšanās var pievienot sāli. Maisījumu vienmērīgi pārber pāri gatavajiem burkāniem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: