Recepte

Ātrā kūka krūzītē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Ātrs un interesants našķis, kad mājās nekā garšīga nav. Noderēs arī pēc kūkām izslāpušiem biroja darbiniekiem. Ar šo daudzumu pietiks diviem ēdājiem.

 

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 4 ēdamkarotes miltu
  • 1 šķipsniņa cepamā pulvera
  • 2 ēdamkarotes piena
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 ēdamkarote kakao pulvera
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 1 ola
  • 60 g saldējuma

qwerty

 

Pagatavošana

Pagatavošana:

1. Trauciņā vai uzreiz krūzītē sajauc visas sausās sastāvdaļas un samaisa. Ja jauc uzreiz krūzītē, tā jāietauko ar nelielu daudzumu eļļas vai sviesta.

2. Sausajam maisījumam pievieno olu, pienu un eļļu. Visu sakuļ viendabīgā masā.

3. Masu lej ietaukotā krūzītē un liek mikroviļņu krāsnī uz 2 minūtēm.

4. Gatavās kūciņas izņem no mikroviļņu krāsns un dekorē ar saldējuma bumbiņu un šokolādes lauskām. Ēd nekavējoties.

 

 

1. pagatavošanas solis
KukaKruze_1

1. Trauciņā vai uzreiz krūzītē sajauc visas sausās sastāvdaļas un samaisa. Ja jauc uzreiz krūzītē, tā jāietauko ar nelielu daudzumu eļļas vai sviesta.

 

 

 

2. pagatavošanas solis
KukaKruze_2

2. Sausajam maisījumam pievieno olu, pienu un eļļu. Visu sakuļ viendabīgā masā.

3. pagatavošanas solis
KukaKruze_3

3. Masu lej ietaukotā krūzītē un liek mikroviļņu krāsnī uz 2 minūtēm.

4. pagatavošanas solis
KukaKruze_final

4. Gatavās kūciņas izņem no mikroviļņu krāsns un dekorē ar saldējuma bumbiņu un šokolādes lauskām. Ēd nekavējoties.

Komentāri:

Jūsu komentārs: