Recepte

Aukstā kafija ar iebiezināto pienu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 1 dubultais espresso
  • 30 ml iebiezinātā piena ar cukuru
  • 80 ml auksta piena
  • 150 g ledus

Pagatavošana

  1. Pagatavo stipru kafiju vai dubulto espresso.
  2. Kokteiļa krūzē liek visas sastāvdaļas un pievieno atdzesētu kafiju.
  3. Visu sakuļ un pasniedz.

Komentāri:

Jūsu komentārs: