Recepte

Aukstā kafija ar medu un laima sulu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 1 dubultais espresso vai 200 ml stipras kafijas
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1 tējkarote laima sulas
  • 120 g ledus

Pagatavošana

  1. Pagatavo stipru kafiju vai dubulto espresso. Atdzesētu kafiju sakuļ ar medu un laima sulu.
  2. Ledu sasmalcina, liek glazē un pārlej ar aukstu kafiju.

Komentāri:

Jūsu komentārs: