Recepte

Aukstā zupa ar avokado, redīsiem un piparmētrām

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 200 ml gāzēta minerālūdens
  • 400 ml kefīrs
  • 1 ēdamkarote balzamiko etiķa
  • 3 lielas vārītas bietes
  • 1 avokado
  • 5 redīsi
  • Saišķītis piaparmētru
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Citrons

Pagatavošana

  1. Blenderī sablenderē vārītas bietes un valriekstus viendabīgā masā.
  2. Bļodā sajauc kefīru ar minerālūdeni.
  3. Piparmētras smalki sakapā.
  4. Avokādo notīra un ar tējkaroti veido nelielas bumbiņas.
  5. Redīsus sagriež plānās ripiņās.
  6. Ūdens un kefīra maisījumam pievieno sablendētās bietes un valriekstus. Visu samaisa.

Komentāri:

Jūsu komentārs: