Recepte

Aveņu saldējums

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Es biju sajūsmā, kad, virtuvē kārtējo reizi eksperimentējot, atklāju šo ģeniāli vienkāršo recepti. Nekādas saldējuma mašīnas vai stundām ilgas gaidīšanas pie saldētavas ar regulāru saldējuma masas apmaisīšanu. Ņemam ziemas krājumiem sasaldētās ogas, liekam blenderī, pievienojam nedaudz putukrējuma un cukura – daži aši blendera griezieni, un saldējums gatavs. Šoreiz lai iet putukrējums, jo tas piešķir īsti krēmīgo garšu, taču saldētās ogas var sablendēt ar banānu un dažām datelēm, arī gardi.

Evija Kreislere

Autors: Evija Kreislere

Pašlaik Dānijā mācās par veselīga dzīvesveida konsultanti jeb kouču. Evijai aizraujas ar visu veselīgo, vienkāršo un dabisko.

Sastāvdaļas

  • 2 krūzes saldētu aveņu
  • 50 ml saldā krējuma
  • 3 ēdamkarotes cukura

 

Pagatavošana

1. Saputo putukrējumu ar cukuru.

2. Blenderī liek sasaldētās ogas un nedaudz sablendē, līdz ogas sadalījušās mazākos gabaliņos. Pievieno putukrējumu, un visu sablendē viendabīgā masā.

3. Saldējums gatavs, un jāēd uzreiz. Maz ticams, bet, ja kas palicis pāri, var pildīt trauciņos un uzglabāt saldētavā.

 

1. pagatavošanas solis
AvenuSaldejums_1

1. Saputo putukrējumu ar cukuru.

 

 

2. pagatavošanas solis
AvenuSaldejums_2

2. Blenderī liek sasaldētās ogas un nedaudz sablendē, līdz ogas sadalījušās mazākos gabaliņos. Pievieno putukrējumu, un visu sablendē viendabīgā masā.

3. pagatavošanas solis
AvenuSaldejums_final

3. Saldējums gatavs, un jāēd uzreiz. Maz ticams, bet, ja kas palicis pāri, var pildīt trauciņos un uzglabāt saldētavā.

Komentāri:

Jūsu komentārs: