Recepte

Baklažānu pastēte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 2 h
6 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 4–5 baklažāni
  • 10 ķiploku daiviņas
  • 1 liela bunte kinzas
  • ~ 150 ml Provansas majonēzes vai krējuma
  • sāls

Pagatavošana

  1. Baklažānus noskalo, liek katlā, aplej ar ūdeni un vāra ~ 30 minūtes. Baklažāniem nolej ūdeni, un tos liek zem sloga, lai nospiestu lieko šķidrumu.
  2. Atsulotos dārzeņus ar visām mizām sagriež mazos gabaliņos. Ķiplokus izspiež caur ķiploku spiedi, zaļumus noskalo un smalki sakapā. Pievieno majonēzi, un visu sajauc. Pēc garšas pieliek sāli un piparus. Liek slēgtā traukā, ko ievieto ledusskapī, ļaujot garšām pusstundu savilkties.
  3. Pasniedz uz rupja maluma maizes vai kā piedevu gaļas ēdieniem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: