Recepte

Bezglutēna kokosriekstu kongo

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
12 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 200 g kokosriekstu skaidiņu
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 160 g sviesta
  • 150 g baltās šokolādes
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 150 g brūnā cukura
  • 100 g mandeļu miltu
  • 2 olas

Pagatavošana

  1. Katliņā izkausē sviestu, pievieno cukuru un ļauj tam izkust.
  2. Tikmēr sasmalcina šokolādes, ber bļodā, pievieno mandeļu miltus, kokosriekstu skaidiņas un cepamo pulveri. Samaisa, lai sausās sastāvdaļas kārtīgi sajaucas.
  3. Pievieno olas un izkausēto masu, visu samaisa. Liek formā, kārtīgi nopresē un cept līdz 170 °C sakarsētā cepeškrāsnī 30–35 minūtes. Pēc cepšanas un pirms sagriešanas noteikti atdzesē.

Komentāri:

Jūsu komentārs: