Recepte

Brokastu maizītes franču stilā – RABANADA

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Liene Vilnīte

Autors: Liene Vilnīte

Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes

Sastāvdaļas

  • 1 glāze piena
  • 4-6 šķēles tostermaizes
  • 1 sakulta ola
  • 3 ēdamkarotes eļļas cepšanai
  • 1/2 tējkarote kanēļa
  • 1 ēdamkarote cukura

Pagatavošana

  1. Pienu ielej lēzenā trauciņā.
  2. Kanēli sajauc ar cukuru.
  3. Olu iesit trauciņā un sakuļ ar dakšu.
  4. Grauzdētās maizes šķēlītes iemērc pienā un apvārta olā.
  5. Pannā uzkarsē eļļu un cep maizītes no abām pusēm skaisti zeltainas.
  6. Pasniedz karstas, pārkaisītas ar kanēļa/cukura maisījumu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: