Recepte

Brokastu omlete ar bekonu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 150 ml piena
  • 8 bekona šķēlītes
  • sāls, malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Olas iesit bļodiņā, pievieno šķipsniņu sāls un piparus, pielej pienu un visu sakuļ viendabīgā masā.
  2. Uzkarsē pannā eļļu un uzlej olu masu. Samazina liesmu. Ar lāpstiņu olu masu maisa, līdz tā ir sarecējusi. Gatavošanas laikā olu kulteni nedrīkst pārkarsēt, jo tad tas būs sauss, tāpēc uzreiz pēc pagatavošanas kulteni pārliek no pannas citā traukā.
  3. Uzkarsē sausu pannu un liek cepties bekona šķēlītes. Bekonu no abām pusēm viegli apcep.
  4. Pasniedz siltu kulteni kopā ar bekona šķēlītēm un rudzu maizi.

Komentāri:

Jūsu komentārs: