Recepte

Brokastu sacepums ar spageti

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
6 personām

Ja iepriekšējā vakarā gatavojat pastu, tad, ļoti iespējams, esat uzvārījuši par daudz! Patiesībā šim sacepumam der jebkuri makaroni, kas palikuši pāri no iepriekšējās dienas maltītes! Tā taču notiek bieži, vai ne?

Inga Kalniņa

Autors: Inga Kalniņa

Inga Kalniņa ir nu jau pastāvīga žurnāla “Pie Galda!” autore,  divu blogu “Le Petit Pot”, “UrbanicOrganic” un mazās Grētas Teodoras
mamma. Ingai ir ne tikai franču pavārmākslasdiploms kabatā, bet arī milzīga mīlestība pret ēdienu un dzīvi kopumā.

Sastāvdaļas

100 jau gatavu spageti

4 olas

200 ml piena

sauja kaltētu tomātu

100 g bekona

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

  1. Vispirms novāra spageti.
  2. Sagriež saulē kaltētos tomātus un bekonu. Bekonu var mazliet uz pannas apcept.
  3. Bļodā iesit olas, saputo kopā ar pienu un sāli, pievieno tomātus un bekonu.
  4. Cepamajā traukā (vai pannā, ko var likt krāsnī) ielej olīveļļu, skaisti izkārto spageti (uz apli) vai citus makaronus un pa virsu lej omletes masu.
  5. Cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ~ 20–30 minūtes, līdz sacepums ir gatavs, nazis iziet cauri, bet paliek sauss.

 

Komentāri:

Jūsu komentārs: