Recepte

Brusketa ar pavasarīgu olu kulteni un lociņiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Liene Vilnīte

Autors: Liene Vilnīte

Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes

Sastāvdaļas

  • ½ čabatas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • ½ paciņas jeb 100 ml 10% saldā krējuma RASA
  • 2 olas
  • sāls, svaigi malti melnie pipari
  • 2 ēdamkarotes lociņu
  • sauja jauno spinātu lapiņu (pēc izvēles)

Pagatavošana

  1. Maizi sagriež šķēlēs, apslaka ar 1 ēdamkaroti olīveļļas un cep līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī ~ 10 minūtes.
  2. Olas sakuļ kopā ar krējumu, pievienojot šķipsniņu sāls un piparu.
  3. Pannā uzkarsē 1 ēdamkaroti olīveļļas, ielej olu masu un, lēni maisot, sarecina visu olu masu kultenī. Pasniedz nekavējoties, uz maizes šķēlēm kārtojot spinātu lapiņas un tām pāri kulteni. Svarīgi ir kulteni nepārcept.

Sader ar:

KWW Classic Collection Chenin Blanc

Komentāri:

Jūsu komentārs: