Recepte

Bumbieri vīna mērcē

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
līdz 30 min
4 personām
Monta Rozenburga

Autors: Monta Rozenburga

Monta ir pārliecināta vegāne, kas skaidri apzinās – mes esam tas, ko mēs ēdam. Savā jaunībā viņa jau ir paspējusi pastrādāt pie Mārtiņa Rītiņa un  Raw Garden.  Pašlaik Monta studē uzturzinātni un mācās katru dienu kā ar ēdiena palīdzību ne tikai sev nekaitēt, bet dziedēt un palīdzēt savam ķermenim.

 

Sastāvdaļas

4–6 bumbieri

pudele sarkanvīna

miziņa no 1 citrona

1 vaniļas pāksts, atgriezta

2–3 kanēļa standziņas

200 g brūnā cukura

4–6 svaiga timiāna zariņi

Pagatavošana

  1. Sarkanvīnu lej katlā, pievieno visas garšvielas, timiānu un cukuru.
  2. Bumbierus nomizo, atstājot kātiņu. Tos liek katlā ar sarkanvīnu tā, lai bumbieri būtu pilnībā nosegti ar šķidrumu.
  3. Bumbierus vāra 20–30 minūtes. Vārīšanas laiks ir atkarīgs no bumbieru mīkstuma un gatavības. Pārbaudot bumbieru gatavību, tiem ir jābūt mīkstiem un viegli caurduramiem ar karoti.
  4. Kad bumbieri gatavi, tos izceļ no vīna un atdzesē. Vīnu turpina vārīt, līdz veidojas sīrupam līdzīga konsistence, ko pasniedzot pārlej pāri bumbieriem.

 

 

Komentāri:

Jūsu komentārs: