Recepte

Burkānu, ābolu, ķirbju un ingvera sula enerģijai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 6–8 burkāni
  • 1 liels ābols
  • gabaliņš ķirbja
  • 3 cm ingvera saknes gabaliņa
  • 0,5 tējkarotes olīveļļas vai ķirbju eļļas

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.
  2. Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Visas sastāvdaļas notīra, noskalo un sagriež gabaliņos.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sulu spiedē izspiež sulu. Sulai var pievienot arī izspiestu apelsīnu un citronu sulu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: