Recepte

Cepeša voks ar nūdelēm un dārzeņiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 500 g dārzeņu voka mikšļa
  • 100 g nūdeļu
  • 2 ēdamkarotes sezama sēklu
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1 tējkarote sarīvēta ingvera
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 čili pipars
  • 2 tējkarotes brūnā cukura
  • 1 citrons
  • 300 g cepeša
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Nūdeles novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma un atliek malā.
  2. Cepeti sagriež plānās strēmelītēs un mazliet apcep. Pievieno smalki sakapātus ķiplokus, čili un sarīvēto ingveru. Pievieno mazliet sojas mērces. Pakarsē un ļauj garšām sajaukties.
  3. Dārzeņus liek sakarsētā vokpannā un ļauj tiem atkust un izgarot liekajam mitrumam.
  4. Pannā pievieno nūdeles, pāris karotes sojas mērces un cepeša strēmelītes. Pārber ar grauzdētām sezama sēkliņām, un pasniedz karstu ar laima vai citrona daiviņu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: