Recepte

Cepeškrāsnī cepta laša fileja

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
8 personām

Laša fileja, izrotāta ar olīvu pogām. Tas ir ne tikai dekoratīvi. Olīvas un baziliks šajā receptē papildina laša neitrālo garšu.

Aleksejs Tolstojs

Autors: Aleksejs Tolstojs

Aleksejs Tolstojs ir šefs no Maskavas. Viņa specializācija – Latīņamerikas virtuve, tādēļ iesaistījām viņu projektā – Brazīļu ēdieni. Visas Alekseja receptes ir ar  ‘Chef’  piesitieni, bet, tas nenozīmē – nepagatavojamas mājās. Tieši otrādi. Receptes ir vienkāršas, bet …. ar ‘rozīnīti’.

Sastāvdaļas

  • 1 vesela laša fileja
  • 1 citrona sula
  • sāls, malti melnie pipari
  • svaigs baziliks
  • 20 melnās olīvas

 

Pagatavošana

1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 °C.

2. Laša fileju pārkaisa ar sāli un pipariem. Pārlej ar citrona sulu un atstāj uz 30 minūtēm vēsumā.

3. Ar asu nazi filejā iegriež nelielas bedrītes un ieliek tajās olīvas. Pārkaisa ar bazilika lapiņām un cep cepeškrāsnī 30 minūtes. Cepšanas sākumā pannu vai cepamo trauku var pārklāt ar foliju.

4. Pasniedz ar svaigiem lapu salātiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: