Recepte

Viegli, svaigi un garšīgi – cepts halloumi siers ar salātiem un mango smēriņa mērci

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sens teiciens vēsta, ka viss vienkāršais ir ģeniāls. Tajā ir daudz patiesības, jo vismaz gatavošanas ziņā tieši elementāras lietas nereti sniedz vislielāko gastronomisko baudījumu.

“Pūre” sadarbībā ar Skaties.lv piedāvā ātri pagatavojama un šim gadalaikam atbilstošu našķa recepti – ceptu halloumi sieru ar salātiem un mango smēriņa mērci. Tā sagatavošana aizņems aptuveni 20 minūtes un ar to pietiks četrām personām.

 

 

Autors: Evelīna Ķimene

Sastāvdaļas

  • 300 g halloumi siera garenās šķēlēs
  • 150 g uz pusēm pārgrieztu redīsu
  • 80 g “baby” spinātu
  • 60 g biešu lapiņu
  • 1 sarkanais sīpols, plānās pusripās
  • eļļa cepšanai

Mērcei:

  • 100 g mango smēriņa
  • 30 ml olīveļļas
  • 20 ml citronu sulas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

Sajauc mērci. Šķīvjos kārto salātus, sīpolus, redīsus. Sieru apcep eļļā ~2 min no katras puses, liek virs salātiem. Pārslaka ar mērci un pasniedz.

Komentāri:

Jūsu komentārs: