Recepte

Cepts lasis ar kuskusu un kaltētām dzērvenēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Katliņā liek karsēties 400 ml ūdens. Pieber kanēli, dzērvenes, šķipsniņu sāls, piparus. Kad ūdens ir uzvārījies, to pārlej pāri kuskusam. Pieber riekstus un visu samaisa. Uzliek šķīvīti un atstāj uzbriest ~ 10 minūtes.
  2. Laša fileju sadala 6 vienāda lieluma gabaliņos.
  3. Karstumizturīgu veidni ietauko ar eļļu vai sviestu. Ieber kuskusu. Vidū liek laša gabaliņus. Uzber rīvētu apelsīna miziņu un pārlej ar apelsīnu sulu. Traukam pāri pārliek foliju un cep 15-20 minūtes līdz 200 °C sakarsētā cepeškrāsnī.
  4. Pasniedz galdā karstu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: