Recepte

Cēzara sviestmaize

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • Kārbiņa RASA klasiskā krēmsiera (180 g)
  • 6 šķēles baltmaizes
  • 1 vistas fileja
  • 6 ķiršu tomātiņi
  • 6 piparmētru vai bazilika lapiņas
  • 2 tējkarotes angļu sinepju
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 ēdamkarote sojas mērces
  • ½ citrona sulas
  • 40 g rīvēta Parmas siera
  • 2 ēdamkarotes majonēzes
  • olīveļļa cepšanai un marinādei
  • sāls un svaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

  1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un iemarinē ar nedaudz citrona sulu, olīveļļu un sojas mērci. Pēc ~15 minūtēm, sakarsētā pannā apcep vistas gabaliņus zeltaini brūnus. Baltmaizes šķēles apslaka ar olīveļļu, sakarsē cepeškrāsni līdz 200 °C temperatūrai, un ievieto maizes šķēles apgrauzdēties ~ 4 minūtes. Blakus liek 6 ķiršu tomātiņus, un ļauj tiem cepties apmēram 7 minūtes.
  2. Pagatavo krēmu. RASA klasisko krēmsieru sajauc kopā ar majonēzi, angļu sinepēm, smalki sakapātiem ķiplokiem un parmas sieru.
  3. Uz grauzdētajām maizes šķēlēm bagātīgi smērē pagatavoto krēmu. Pāri liek vistas filejas gabaliņus. Rotā ar grilēto tomātu, un zaļuma lapiņu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: