Recepte

Dārzeņi bekonā

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 25 plānas šķēlītes bekona
  • 3 kartupeļi
  • 1 hurma
  • 150 g ķirbja
  • 1 ābols

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus un augļus nomizo un sagriež kumosa lieluma gabaliņos.
  2. Dārzeņu un augļu gabaliņus tin bekona šķēlītēs.
  3. Visu liek uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru, un cep 200 °C temperatūrā ~ 15 minūtes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: