Recepte

Fussilli ar kūpināto sieru, tomātiem un sēnēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām

Kūpinātie sieri ir ļoti iecienīti uzkodu platēs. Kūpināšanai izmanto gan nogatavinātus, gan svaigus sierus. Šoreiz kūpināto sieru piedāvājam ar pastu Fussilli spirālītes sulīgā tomātu un šampinjonu mērcē ar kūpināto sieru, kas visam ēdienam piedod vieglu dūmu garšu.

Sastāvdaļas

  • 400-500 g Fussilli (spirālveida pasta)
  • 250 g kūpinātā siera („Mednieku” vai cits)
  • 40 g rīvēta Parmas siera
  • 100 g bekona
  • 1 sīpols
  • 5 ķiploka daiviņas
  • 150 g šampinjonu
  • 1 kārbiņa konservētu smalcinātu tomātu
  • olīveļļa
  • sāls, malti melnie pipari

 

Pagatavošana

1. Pastu vāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

2. Kūpināto sieru sagriež mazos kubiņos. Bekonu sagriež mazos gabaliņos, sīpolu notīra un smalki sagriež. Katru šampinjonu sagriež 4 daļās.

3. Pannā sakarsē eļļu un apcep bekonu, pievieno sīpolus un sēnes. Pieliek konservētus smalcinātus tomātus ar visu sulu un visu uzkarsē. Pēc garšas pievieno sāli, piparus.

4. Gatavai mērcei pievieno novārīto pastu un kūpināto sieru. Visu ātri samaisa. Pasniedz pārkaisītu ar rīvētu Parmas sieru.

Komentāri:

Jūsu komentārs: