Recepte

Garneļu un dārzeņu sautējums kokosriekstu pienā

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Liene Vilnīte

Autors: Liene Vilnīte

Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes

Sastāvdaļas

  • 200 g garneles
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 sīpols
  • 2 tomāti
  • 1 zaļā paprika
  • 400 ml kokosriekstu piena
  • svaigs koriandrs
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Garneles atkausē. Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi. Kad garneles ir atkusušas, tās samaisa ar ķiplokiem, pieber šķipsniņu sāls un marinē ~ 30 minūtes.
  2. Tomātus un papriku noskalo. Tomātus blanšē verdošā ūdenī, novelk tiem miziņas un sagriež nelielos gabaliņos. Paprikai izņem sēklas un sagriež gabaliņos. Sīpolu notīra un smalki sagriež.
  3. Uzkarsē pannā eļļu un 2-3 minūtes apcep sīpolus, līdz tie kļūst zeltaini. Kad sīpoli ir apcepti, pievieno paprikas un tomātu gabaliņus. Pannai uzliek vāku un pasutina 5-7 minūtes.
  4. Pielej kokosriekstu pienu un uzvāra. Pievieno garneles, vēlreiz uzvāra un izslēdz liesmu.
  5. Kinzu noskalo un smalki sakapā. Garneļu sautējumu ielej bļodiņās un pārkaisa ar zaļumiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: