Recepte

Garšaugu popkorns

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 200 g gatava popkorna vai 1 paciņa kukurūzas graudu
  • 1 tējkarote sakapāta timiāna
  • 1 tējkarote sakapāta rozmarīna
  • 1 tējkarote sāls
  • 0,5–1 tējkarote smalki sakapātu pētersīļu
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 30 g sviesta

Pagatavošana

  1. Popkornu pagatavo atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  2. Pagatavo garšaugu sāli, sajaucot kopā smalki sakapātu timiānu, rozmarīnu un pētersīļus un pievienojot sāli.
  3. Ķiploka daiviņas smalki sarīvē un saspaida arī mīkstu sviestu.
  4. Siltu popkornu sajauc ar garšaugu sāli un pievieno ķiploku sviestu, lai tas izkūst. Ēd nekavējoties.

Komentāri:

Jūsu komentārs: