Recepte

Graudaugu putra ar karamelizētiem āboliem un brūklenēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Inga Kalniņa

Autors: Inga Kalniņa

Inga Kalniņa ir nu jau pastāvīga žurnāla “Pie Galda!” autore,  divu blogu “Le Petit Pot”, “UrbanicOrganic” un mazās Grētas Teodoras
mamma. Ingai ir ne tikai franču pavārmākslasdiploms kabatā, bet arī milzīga mīlestība pret ēdienu un dzīvi kopumā.

Sastāvdaļas

1 glāze 4 graudu pārslu

500 ml piena putras vārīšanai

1 ābols, sagriezts šķēlēs

2 ēdamkarotes cukura

100 g sviesta

sauja brūkleņu

Pagatavošana

  1. Vāra 4 graudu putru kā ierasts.
  2. Kamēr vārās putra, pannā ber cukuru un pievieno sviestu. Kad veidojas viegli karamelizēts sviests, tajā liek ābolu šķēlītes un daļu brūkleņu. Ābolus uzmanīgi apcep karamelē, pievieno pārējās brūklenes un visu samaisa.
  3. Putru liek bļodā, pievieno ābolus un brūklenes.

Komentāri:

Jūsu komentārs: