Recepte

Grilēta karamelizēta paprika ar kazas siera krēmu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
3 personām

Ļoti intensīvu garšu savienojums, kas lieliski papildina cita citu un sabalansē garšu stiprumu. Grilētā saldā paprika lieliski sader ar kazas siera sūrumu un kinzas pikantumu.

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 2 lielas paprikas
  • 1 ēdamkarote brūnā cukura
  • 1 tējkarote balzametiķa
  • 60 g kazas siera
  • 2 ēdamkarotes krēmsiera
  • 1 saišķītis kinzas
  • ⅓ tējkarotes medus
  • sāls
  • pipari (pēc garšas)
  • 1 laims
  • 5 ķirštomātiņi

Pagatavošana

  1. Papriku sagriež palielās laiviņās un liek uz sakarsētas pannas, kamēr tā pāris vietās nedaudz piedeg un paliek melna.
  2. Pievieno brūno cukuru un balzametiķi, ļauj cukuram izkust, tādējādi karamelizējot paprikas gabalus.
  3. Pagatavo kazas siera krēmu: blenderī sablendē kazas sieru, krēmsieru, sakapātu kinzu un medu, pēc garšas pievienojot sāli un laima sulu.
  4. Krēmu smērē uz paprikas daiviņām un dekorē ar ķirštomātiņu šķēlītēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: