Recepte

Ievārījuma mērce

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
6 personām

Jebkuram gaļas ēdienam piešķirs jaunu garšas noti.

Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 1 neliels čili pipars
  • 1 sarkanais sīpols
  • 5–6 melnās žāvētās plūmes
  • ~ 200 ml skāba ievārījuma – dzērveņu, brūkleņu, plūmju
  • 50 ml brendija

Pagatavošana

  1. Čili piparam izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Sīpolu no tīra un smalki sagriež. Plūmes sagriež mazos gabaliņos.
  2. Katliņā liek ievārījumu, sīpolus, čili un plūmes. Pielej brendiju un karsē ~ 10 minūtes.
    Šādas mērces var gatavot no svaigām vai saldētām ogām, arī no gataviem ievārījumiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: