Recepte

Imunitātes zapte no medus, dzērvenēm un ķiplokiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 250 ml medus
  • 200 g dzērveņu
  • 5 ķiploka daiviņas

Pagatavošana

  1. Dzērvenes attīra no liekajiem gružiem. Ja nepieciešams, nomazgā.
  2. Ķiploka daiviņas nomizo un sagriež gabalos.
  3. Dzērvenes un ķiplokus ar blenderi vai virtuves kombainā sasmalcina viendabīgā masā.
  4. Pievieno medu un izmaisa.
  5. Iegūto zapti liek burkā un uzglabā ledusskapī. Lieto vakaros pirms gulētiešanas – pieaugušie pa ēdamkarotei, bērni pa tējkarotei.

Komentāri:

Jūsu komentārs: