Recepte

Imunitātes zapte no medus, ingvera un citrona

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 250 ml medus
  • 60 g ingvera saknes
  • 3 citroni

Pagatavošana

  1. Ingvera sakni nomizo un sagriež nelielos gabaliņos.
  2. Citronu ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Citrona un ingvera gabaliņus liek virtuves kombainā vai blendera traukā un samaļ viendabīgā masā.
  4. Pievieno medu un kārtīgi samaisa.
  5. Liek burkā un uzglabā ledusskapī. Lieto no rīta un vakarā pa ēdamkarotei.

Komentāri:

  • Nora says:

    Labdien! Cik ilgi zapti var uzglabāt? Ja taisu tagad augustā, visu ziemu nostāvēs ledusskapī?

    • Liene Vilnīte says:

      Imunitātes zapti taisām augstākais 1 reizi mēnesī uz mēnesi. Ilgāk to neglabājam.

Jūsu komentārs: