Recepte

Indijas kartupeļi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Līva Kļaviņa

Autors: Līva Kļaviņa

“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.

Sastāvdaļas

  • 6 kartupeļi ‘Magdalēna’
  • 1 tējkarote karija garšvielu
  • 1 sauja rozīņu
  • sāls
  • 2-3 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

  1. Kartupeļiem pievieno kariju, rozīnes, sāli un eļļu un cep cepeškrāsnī 180 °C temperatūrā 30–40 minūtes, līdz tie ir zeltaini brūni.

Komentāri:

Jūsu komentārs: