Recepte

Ingvers ar pienu un medu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 500 ml piena
  • ~3 cm liels ingvera saknes gabaliņš
  • 2 krustnagliņas
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • šķipsniņa malta kardamona
  • 1 ēdamkarote medus

Pagatavošana

  1. Ingvera saknes gabaliņu notīra un sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Pienu lej katliņā, pievieno ingveru, kanēli, kardamonu, krustnagliņas un uzvāra. Noņem no plīts, uzliek vāciņu un patur 5 minūtes.
  3. Pienu izkāš caur sietu un dzer siltu, papildinātu ar medu.

Komentāri:

Jūsu komentārs: