Recepte

Kabaču salāti ziemai

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 2 h
4 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 4 kg kabaču
  • 1 kg burkānu
  • 1 glāze cukura
  • 3 ēdamkarotes sāls
  • 1 glāze eļļas
  • ½ glāzes galda etiķa (9%)
  • 2 ķiploka galviņas

Pagatavošana

  1. Kabačus nomazgā, nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem sēklas un sagriež mazos gabaliņos. Ja kabači ir nelieli un miza ir mīksta, tad tos var nemizot.
  2. Burkānus notīra, noskalo un sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Ķiploka daiviņas notīra un izspiež caur ķiploku spiedi vai smalki sakapā.
  4. Kabačus, burkānus un ķiplokus liek katlā, pievieno eļļu, sāli, cukuru un sautē uz nelielas liesmas 40 minūtes.
  5. Pielej etiķi, samaisa un sautē vēl 20 minūtes.
  6. Pilda karstus tīrās, ar verdošu ūdeni izplaucētās burkās.
  7. Burkas aizvāko un apgriež uz leju, pārsedz ar segu un tur 24 stundas.

Komentāri:

  • Jason says:

    Good post. I learn something new and challenging on blogs
    I stumbleupon everyday. It will always be helpful to read articles from other authors and practice something from other web sites.
    latahza

  • Louann says:

    Hello to every body, it’s my first visit of this web site; this webpage includes remarkable and really fine information in favor
    of visitors.

    http://www.undangancinta.com undangan pernikahan unik undangan pernikahan online

Jūsu komentārs: