Recepte

Kāļu salāti ar rutkiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
3 personām
Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 1 kālis
  • 1 burkāns
  • 1 rutks
  • 1 liels, skābens ābols
  • 1 sīpols
  • 1–2 ēdamkarotes zaļumu
  • pēc izvēles (dilles, pētersīļi, selerijas)
  • skābais krējums salātu
  • sajaukšanai
  • sāls

Pagatavošana

  1. Visus dārzeņus notīra. Kāli, rutku, ābolu un burkānu sarīvē skaidiņās. Sīpolu smalki sagriež. Zaļumus noskalo un smalki sakapā.
  2. Liek bļodā, pievieno sāli, krējumu un samaisa.

Komentāri:

Jūsu komentārs: