Recepte

Karameļu konfektes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
12 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 100 g tumšās vai piena šokolādes
  • 100 g karameles
  • mazas papīra formiņas

Pagatavošana

  1. Karsta ūdens tvaikos izkausē šokolādi. Tikmēr sagatavo papīra formiņas un otiņu.
  2. Kad šokolāde izkususi, ar otiņas palīdzību ieklāj to mazajos papīriņos vidēji biezā slānī.
  3. Šķīvi ar papīriņiem liek ledusskapī uz 15 minūtēm. Pēc atdzesēšanas vēlreiz ieklāj kārtu ar šokolādi un atkal liek ledusskapī atdzist uz 15 minūtēm.
  4. Nākamo pilda karameli – aptuveni ½ tējkarotes – un pa virsu pārklāj atlikušo šokolādi. Pēdējo reizi liek ledusskapī, ļauj, lai sastingst, un konfektes ir gatavas pasniegšanai.

Komentāri:

Jūsu komentārs: