Recepte

Karstmaizes ar sieru un burkāniem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Liene Vilnīte

Autors: Liene Vilnīte

Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes

Sastāvdaļas

  • 8 rudzu rikas ( 4 pāri)
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 200 g siera
  • 2 burkāni
  • 1 ola
  • 3 ēdamkarotes majonēzes
  • 1 daiviņa ķiploka
  • sāls un malti melnie pipari
  • dilles pārkaisīšanai

Pagatavošana

  1. Rudzu rikas šķēles apziež ar sviestu un kārto uz pannas.
  2. Uz rupjās rīves sarīvē sieru un novārītu burkānu. Pievieno olu, majonēzi, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sāli un piparus pēc garšas un visu sajauc kopā.
  3. Uz katras maizes šķēles liek siera masu un vienmērīgi izsmērē pa visu maizi.
  4. Cep līdz 200 ºC sakarsētā cepeškrāsnī, līdz siera masa izkususi un kļuvusi viegli brūna.
  5. Pasniedz karstas, pārkaisot ar sasmalcinātām dillēm.
1. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rudzu rikas šķēles apziež ar sviestu un kārto uz pannas.

2. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz rupjās rīves sarīvē sieru un novārītu burkānu. Pievieno olu, majonēzi, sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sāli un piparus pēc garšas un visu sajauc kopā.

3. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uz katras maizes šķēles liek siera masu un vienmērīgi izsmērē pa visu maizi.

4. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cep līdz 200 ºC sakarsētā cepeškrāsnī, līdz siera masa izkususi un kļuvusi viegli brūna.

5. pagatavošanas solis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pasniedz karstas, pārkaisot ar sasmalcinātām dillēm.

Komentāri:

Jūsu komentārs: