Recepte

Kartupeļu uzkodas: jaunie kartupelīši ar skābo krējumu un siļķu gabaliņiem

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
1 personām

Sastāvdaļas

  • 20 jaunie kartupelīši
  • skābais krējums
  • sālīta siļķe
  • zaļumi rotāšanai

Pagatavošana

  1. Kartupeļus noskalo un novāra ar visu mizu. Atdzesē un pārgriež uz pusēm.
  2. Uz katras kartupeļu pusītes uzliek skābo krējumu.
  3. Siļķi sagriež nelielos gabaliņos un liek uz kartupeļu pusītēm. Dekorē ar zaļumiem – lociņiem, dillēm.

Komentāri:

  • manpatīkgatavot says:

    Superīgākā uzkoda!! Uz galda, māla šķīvī izskatījās ļoti labi un protams ka visiem arī garšoja, šis latviešu tradicionālais ēdiens. Nākamreiz krējuma vietā biezpienu var palikt 🙂

    Paldies!

Jūsu komentārs: