Recepte

Ķirbītis bekonā

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
3 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 200 g vārīta vai krāsnī cepta ķirbja
  • 10 kūpināta bekona šķēlītes
  • iesmiņi

Pagatavošana

  1. Ķirbi sagriež 2 x 2 cm kubiņos un izcep mīkstu cepeškrāsnī 180 ºC temperatūrā vai novāra sālsūdenī.
  2. Katru ķirbja kubiņu ietin ½ bekona šķēlītē un liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm apkraukšķināties.
  3. Pasniedz uz maziem uzkodu kociņiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: