Recepte

Ķiršu tomātu tarte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 1 h
4 personām

Pavisam vienkārša, viegli pagatavojama, vizuāli ļoti efektīga tarte.

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

Pagatavošana

  1. Pagatavo mīklu. Bļodā sajauc miltus ar sarīvētu sieru un samīca ar sviestu. Saveļ bumbā, ietin folijā un uz 30 minūtēm novieto aukstumā.
  2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Apaļā formā ieklāj mīklu un izlīdzina ~ 0,5 cm augstumā. Virsū kārto veselus ķiršu tomātiņus. Cep ~ 25 minūtes.
  3. Gatavai tartei pārlej balzametiķa un medus maisījumu un pārber sāli. Dekorē ar bazilika lapiņām.
1. pagatavošanas solis
TomatuTarte_1

1.Pagatavo mīklu. Bļodā sajauc miltus ar sarīvētu sieru un samīca ar sviestu. Saveļ bumbā, ietin folijā un uz 30 minūtēm novieto aukstumā.

2. pagatavošanas solis
TomatuTarte_2

2. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 °C temperatūrai. Apaļā formā ieklāj mīklu un izlīdzina ~ 0,5 cm augstumā. Virsū kārto veselus ķiršu tomātiņus. Cep ~ 25 minūtes.

3. pagatavošanas solis
TomatuTarte_3

3. Gatavai tartei pārlej balzametiķa un medus maisījumu un pārber sāli. Dekorē ar bazilika lapiņām.

Komentāri:

Jūsu komentārs: