Recepte

Krāsnī cepti āboli ar mīklas “jumtiņu”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
līdz 1 h
1 personām

Viegli pagatavojams un izteikti salds deserts.

Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 2 saujas riekstu un žāvēto augļu maisījuma
  • 4 ēdamkarotes iebiezinātā piena
  • 1 loksne saldētas kārtainās bezrauga mīklas
  • kanēlis

Pagatavošana

  1. Ābolus nomazgā, nogriež tiem “cepurīti” un izgrebj viducīti.
  2. Pannā apgrauzdē riekstu un augļu maisījumu, pievieno iebiezināto pienu, izkausē, kamēr viss sabiezē viendabīgā masā.
  3. Masu sapilda izgrebtajos ābolos.
  4. No kārtainās mīklas sagatavo strēmelītes un veido režģīti.
  5. Pildītajiem āboliem pārklāj mīklas režģīti, un liek cepties 180 °C temperatūrā 12 minūtes.
  6. Pārber ar kanēli, un pasniedz siltus.
1. pagatavošanas solis
CeptiAboli_1

Ābolus nomazgā, nogriež tiem “cepurīti” un izgrebj viducīti.

2. pagatavošanas solis
CeptiAboli_2

Pannā apgrauzdē riekstu un augļu maisījumu, pievieno iebiezināto pienu, izkausē, kamēr viss sabiezē viendabīgā masā.

3. pagatavošanas solis
CeptiAboli_3

Masu sapilda izgrebtajos ābolos.

4. pagatavošanas solis
CeptiAboli_4

No kārtainās mīklas sagatavo strēmelītes un veido režģīti.

5. pagatavošanas solis
CeptiAboli_5

Pildītajiem āboliem pārklāj mīklas režģīti, un liek cepties 180 °C temperatūrā 12 minūtes.

6. pagatavošanas solis
_I7A9987_resize

Pārber ar kanēli, un pasniedz siltus.

Komentāri:

Jūsu komentārs: