Recepte

Laša fileja ar fusilli

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
4 personām

Starp maigām pastas spirālītēm, kas ir tieši al dente, paslēpušies skābeni ķiršu tomātiņi un sātīgi laša filejas gabaliņi. Šim ēdienam ir burvīgs aromāts, ko piešķir pētersīļi un rīvēta apelsīna miziņa.

Liene Sondore

Autors: Liene Sondore

Uztura speciāliste, trīs bērnu mamma, pagatavos gardu zupu no cirvja kāta, ēdienā mēģina apvienot veselīgumu ar saprātīgām izmaksām. Liene žurnālu veidoja pirmos trīs tā pastāvēšanas gadus. Tagad joprojām aktīvi piedalās un dalās savā pieredzēun padomos.

Sastāvdaļas

  • 450 g laša filejas
  • 225 g fusilli
  • 175 g ķiršu tomātiņu
  • 150 ml saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes sasmalcinātu pētersīļu
  • ½ apelsīna rīvēta miziņa
  • sāls, malti melnie pipari
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Laša fileju sagriež nelielās strēmelītēs. Ķiršu tomātiņus noskalo un pārgriež uz pusēm.
  2. Pastu izvāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  3. Uzkarsē pannā eļļu un apcep laša strēmelītes. Pievieno tomātu gabaliņus, šķipsniņu sāls un piparus, rīvētu apelsīna miziņu. Kad pannas saturs uz lēnas liesmas ir gatavojies 10 minūtes, pievieno pastu un pielej saldo krējumu. Pagaršo un nepieciešamības gadījumā pievieno sāli un piparus.
  4. Pasniedz nekavējoties, pārkaisītu ar pētersīļiem.

Komentāri:

Jūsu komentārs: