Recepte

Laša vēderiņu svaigā siera smēriņš ar rukolu

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Vienkārša, ātri pagatavojam, tomēr arī izsmalcināta uzkoda. Pagatavošanas process neaizņems vairāk par 15 minūtēm, bet maltīte būs tik garda, it kā Jūs būtu stāvējis pie plīts visu pēcpusdienu.

Šo ēdienu var pagatavot arī vakarā, līdzņemšanai pusdienu pātraukumam.

Liene Vilnīte

Autors: Liene Vilnīte

Mediju eksperte, žurnāla izdevēja, trīs bērnu mamma, parasti ļoti aizņemta, tāpēc par savu meistarstiķi uzskata ātri pagatavojamas receptes

Sastāvdaļas

  • 3-4 kūpināti laša vēderiņi
  • 1 kārbiņa krēmsiera ( 200 g)
  • 50 ml bezpiedevu jogurta
  • ½ citrona
  • Svaigi malti melnie pipari un jūras sāls
  • Buntīte diļļu
  • Graudu bagete
  • 100 g rukolas

Pagatavošana

  1. Laša vēderiņiem noņem gaļu, atstājot ādu un taukus. Gaļu liek bļodā.
  2. Dilles smalki sakapā un pievieno bļodā zivs gaļai.
  3. Visam pievieno krēmsieru, jogurtu, citrona sulu, svaigi maltus piparus.
  4. Ar blenderi saputo viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli.
  5. Bagetes pārgriež uz pusēm, bagātīgi apslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem 4 minūtes apgrauzdēties.
  6. Kārto porcijās. Uz bagetes liek biezu kārtu rukolas, 2-3 ēdamkarotes laša smēriņa.
1. pagatavošanas solis
VederinSmeris_1

Laša vēderiņiem noņem gaļu, atstājot ādu un taukus. Gaļu liek bļodā.

2. pagatavošanas solis
VederinSmeris_2

Dilles smalki sakapā un pievieno bļodā zivs gaļai.

3. pagatavošanas solis
VederinSmeris_3

Visam pievieno krēmsieru, jogurtu, citrona sulu, svaigi maltus piparus.

4. pagatavošanas solis
VederinSmeris_4

Ar blenderi saputo viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli.

5. pagatavošanas solis
VederinSmeris_5

Bagetes pārgriež uz pusēm, bagātīgi apslaka ar olīveļļu un liek cepeškrāsnī uz 200 grādiem 4 minūtes apgrauzdēties.

6. pagatavošanas solis
6I7A1667_resize

Kārto porcijās. Uz bagetes liek biezu kārtu rukolas, 2-3 ēdamkarotes laša smēriņa.

Komentāri:

Jūsu komentārs: