Recepte

Lazdu riekstu pastēte

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
3 personām

Šo pastēti pagatavot ir gluži vienkārši – galvenais nepiededzināt lazdu riekstus grauzdējot.

Līva Kļaviņa

Autors: Līva Kļaviņa

“Labas garšas darbnīcu” saimniece ne tikai pazīst visu, kas aug Latvijas dabā, bet arī ir apguvusi dažādu kultūru virtuves un ēšanas paradumus un īpatnības. Līvas pētnieces gars izpaužas interesē par ķīmiju, kas palīdz viņai izprast ēst gatavošanas procesu dziļākā līmenī, kā arī viņas neremdināmajos labas garšas noslēpuma meklējumos. Viņa ļoti interesanti stāsta un rāda cilvēkiem, kā iemīlēt dārzeni, tādēļ bieži aicina uz nodarbībām savās garšu darbnīcās (vairāk www.garsasdarbnicas.lv) un nu Līvu redzēsiet arī raidījumā “Gatavo 3”.

Sastāvdaļas

  • 150 g grauzdētu lazdu riekstu
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 buntīte pētersīļu
  • 50 ml labas olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  • 1 ēdamkarote citronu sulas
  • liela šķipsna sāls

Pagatavošana

  1. Visas sastāvdaļas sablendē blenderī vai virtuves kombainā. Pēc garšas pievieno sāli vai citronu sulu.
  2. Ēd uz svaigas maizītes.

Komentāri:

  • John says:

    acquiring equivalent rss snag? Someone who’s going to be aware of nice retort. Thnkx

Jūsu komentārs: