Recepte

Mango vistas

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Vidēji sarežģiti
līdz 1 h
4 personām
Linda Vilmansone-Virbule

Autors: Linda Vilmansone-Virbule

Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindas mīļākās un aktuālākās garšas šobrīd ir medus, sinepes un apelsīni – tie tad nu pamanās iekļūt gandrīz visur.

Sastāvdaļas

  • 4 vistu šķiņķīši
  • 2 mango
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 100 ml greipfrūtu sulas
  • 2 ēdamkarotes medus
  • 4 kātiņi piparmētru
  • 100 g zemesriekstu
  • 50 ml neitrālas eļļas
  • 100 ml grieķu jogurta
  • 1/2 svaigas čili pāksts
  • sula no 1 laima
  • šķipsniņa sāls

Pagatavošana

  1. Pannā ielej eļļu, un no abām pusēm strauji apcep šķiņķīšus zeltainus. Pēc cepšanas pievieno sāli un garšvielas.
  2. Mango nomizo un sagriež strēmelītēs. Pusi no viena mango atstāj dekorēšanai.
  3. Pievieno riekstus, daivās sagrieztus sīpolus un strēmelītēs sagrieztus mango. Apcep 5 minūtes.
  4. Pievieno greipfrūtu sulu un medu. Noregulē pannas karstumu uz vidēju, un 15–20 minūtes sautē.
  5. Vistu šķiņķīšus izņem no pannas un atliek malā. Pusi pannas satura sablendē, pievieno laima sulu un grieķu jogurtu.
  6. Vistu šķiņķīšus liek atpakaļ pannā un tur siltumā. Pirms pasniegšanas pievieno svaigu, gabaliņos sagrieztu mango, ko iepriekš atlikām malā, un piparmētras lapiņas. Pasniedz kopā ar basmati rīsiem un mērci.

Komentāri:

Jūsu komentārs: