Recepte

Medus un kazas siera tartes

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com
Viegla
līdz 30 min
5 personām
Anna Panna

Autors: Anna Panna

Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi un raidījumu “Gatavo 3”, pasakot pa kādam mīļam vārdam savām “draudzenēm” kūkām, makarūniem vai kapkeikiem. Anna neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums gatavas saldētas kārtainās rauga mīklas
  • 150 g mīksta kazas siera
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 3 nelieli āboli
  • 50 g brūkleņu

12 gabali

Pagatavošana

  1. Cepeškrāsni sakarsē līdz 200 °C temperatūrai.
  2. No kārtainās mīklas plāksnēm izspiež 12 vienādus aplīšus ~ 8 cm diametrā. Aplīšus liek uz cepamās plāts un cep krāsnī 10 minūtes.
  3. Tikmēr samaisa kazas sieru ar medu. Ābolus sariež mazās trīsstūrveida šķēlītēs.
  4. Kad kārtainās mīklas pamatnītes apcepušās, tām pa virsu liek kazas sieru, ābolu šķēlītes un pārber ar brūklenēm. Liek cepties krāsnī vēl uz 10 minūtēm.
  5. Pasniedz siltas.

Sader ar:

Casas del Bosque Sauvignon Blanc Gran Reserva

Komentāri:

Jūsu komentārs: